beats by dre cheap

Švedska u borbi protiv džamija

Kad se samo sjetim šta su silnih džamija na svijetu porušili kojekakvi uplašeni monstrumi, koji drhte pred džamijskim zidovima, pa moraju svoj strah da rješavaju tako što će džamije da poruše...

Samo u Bosni u zadnjoj agresiji porušeno je stotine džamija, pa se naravno daje zaključiti kako se četnici u ustaše plaše zidova, vrata i prozora...

Ali ne znaju jadnici kako muslimana ne čini džamija, te da je muslimanska džamija i kuća, i zemlja, i šuma, i svako mjesto koje nije prljavo a na koje se može pasti na sedždu.

Jedna od zemalja od koje bi se najmanje očekivalo da se plaši džamija je svakako Švedska, koja po svim standardima važi za jednu od najboljih zemalja za živjeti u njoj, osim ako si musliman jel'..

U posljednjih osam dana izvršena su tri napada na vjerske objekte koje muslimani u Švedskoj koriste da bi obavljali namaz. U prva dva slučaja zapaljene su džamije, dok je u trećem slučaju bačen molotovljev koktel.

Nije bitno gdje se nazali musliman, bitno je da je musliman, i da će prije ili kasnije neko odlučiti da se plaši džamija, i da je najbolje svoj strah da riješi tako što će džamije da pali. U osam dana izvršena su tri napada na vjerske objekte u Švedskoj koje muslimani koriste za obavljanje namaza. Ovim činom Švedska trenutno, vjerovatno, prednjači nad svim tzv. demokratskim zemljama, kada je u pitanju uništavanje džamija i strah o islama.

Ne treba spominjati da za ova tri napada na džamije još uvijek niko nije ni optužen ni uhapšen...

Fama volat
http://famavolat.blogger.ba
01/01/2015 16:10