beats by dre cheap

Austrija hapsi 12-godišnje 'teroriste'

Apsurd zvani borba protiv terorizma je otisla tako daleko da su na Zapadu policije počele da hapse djecu zbog sumnnje da su teroristi. Na narušavanje osnovnih ljudskih prava, ili da preciziramo: oduzimanje djeci njihovih osnovnih ljudskih prava, niko ne reaguje. Razne organizacije koje se bave zaštitom djece šute ko zalivene pred najezdom barbarske policije koja štiti građane koji drhte pred djecom.

Tako je policija u Beču uhapsila dvojicu maloljetnika osumnjičenih za veze sa terorizmom. Uhapšeni su Merkan G., koji ima samo 14 godina i dječak porijeklom iz Afganistana koji ima 12 godina. Austrijski mediji su 12-godišnjeg dječaka predstavili kao sljedbenika radikalnog islama (šta god im to značilo). Starijeg Merkana G. policija najozbiljnije tereti za terorizam i pokušaj odlaska u Siriju.

Kakvo je vrijeme došlo, dječak od 12 godina je za policiju i medije sumnjiv jer je optužen da je sljedbenik radikalnog islama. Ovakav apsurd je neobjašnjiv, on, nažalost, upućuje na zaključak da je došlo vrijeme opće antiislamske histerije.

Stariji dječak... Čuj stariji dječak. Pa dobro.... Dječak od 14 godina je zadržan na policiji jer je tobože planirao da podmetne bombu, dok je mlađi vraćen roditeljima. Imate li vi djecu od 14 godina ? Jel se i vaša djeca bave podmetanjem bombi ? Kod mene u mahali sve sami bombaški eksperti. Ev samo čekam kad će neki 12-godišnjak da izmisli pravljenje atomske bombe uz pomoć žvakačih guma i klikera....

Teško nama sa ovakvim Zapadom. I teško nama ako bude šutjeli...

Fama volat
http://famavolat.blogger.ba
17/01/2015 23:42